Filosofia

El producte
La combinació de l’elaboració ecològica amb un elegant i contemporani disseny concorre de manera més que satisfactòria perquè Camins de Verdor compleixi amb el seu objectiu de portar fins al paladar dels consumidors la millor selecció d’uns productes que gratifiquen tant qui els elabora com els llocs dels quals procedeixen.

L’oli d’oliva
Procedent d’olives de varietat arbequina de qualitat superior, Camins de Verdor és un oli verge delicadament dolç de perfil suau i fragant, fresc, amb breus apunts d’amarg i picant com genuí gest de caràcter, el seu paladar té una gran diversitat d’aromes de fruita fresca i matisos d’ametlla i herbes aromàtiques, harmoniós i d’una gran personalitat.

Cultiu
Tots els nostres esforços es centren en la recerca de finques olivereres conreades sota suposits plenament ecològics.

Recollida
La recol·lecció es realitza quan l’oliva es troba en el seu grau de maduresa anomenat “Pre Envero”, és a dir, quan el cinquanta per cent, aproximadament, de l’oliva va del color verd grogós al moradenc vermellós, amb pocs fruits negres, i és, precisament en aquest moment, quan el suc de la fruita conserva les millors qualitats “organolèptiques i de sabor”; aquesta recol·lecció es realitza en el mínim temps possible, amb màquines vibradores i el mínim dany a l’epidermis del fruit.

Elaboració
Una cop recollida l’oliva, es moltura en l’almàssera de forma immediata i consecutiva, i es manté en funcionament a la nit, si cal; el sistema d’extracció s’elabora amb maquinària d’alta tecnologia pel sistema de dos fases a molt baixa temperatura (24-25 graus centígrads). Extret l’oli, amb una posterior decantació natural, s’emmagatzema en dipòsits d’acer inoxidable, en un espai climatitzat sense llum i innocu, per evitar qualsevol procés de disminució de qualitats i bloquejar el possible enranciment.

Envasat
Un correcte envasat resulta determinant en la qualitat.

Història

Fa uns any Bio-Oleics Belianes SL, propietaris de diferents finques a l'emblemàtica vall del Rio Corb vam decidir continuar la tradició olivarera dels nostres avantpassats de Belianes. Compte Madoz 1840-1850, en un recompte de les activitats industrials a Belianes, que havien 10 molins d'oli, se suposa que uns més grans que altres en funció del propietari. Així vam començar la producció i comercialització del millor oli ecològic de la zona, donant lloc l''any 2010 a Camins de Verdor.

Anàlisis i certificats

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur pellentesque neque eget diam posuere porta. Quisque ut nulla at nunc vehicula lacinia.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur pellentesque neque eget diam posuere porta. Quisque ut nulla at nunc vehicula lacinia. Proin adipiscing porta tellus, ut feugiat nibh adipiscing sit amet. In eu justo a felis faucibus ornare vel id metus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In eu libero ligula. Fusce eget metus lorem, ac viverra leo. Nullam convallis, arcu vel pellentesque sodales, nisi est varius diam, ac ultrices sem ante quis sem. Proin ultricies volutpat sapien, nec scelerisque ligula mollis lobortis.