Agricultura ecològica

L’agricultura ecològica és un mètode de cultiu basat en la integració de valors humans, mediambientals i econòmics sostenibles en la producció agrícola.
En els últims anys l’agricultura ecològica ha experimentat un gran increment, principalment per tres causes:

Increment de la conscienciació per part del consumidor.
Polítiques específiques d’alguns països.
Millora en les tecnologies de producció ecològica.


Regles de Producció, Selecció i control de Qualitat

En aquest aspecte resulten fonamentals una sèrie de petits passos per garantir olis molt purs, de baixa acidesa i amb totes les seves característiques individuals. Aquesta filosofia ens ha portat a elaborar les següents regles importants per a la producció dels olis de Camis de Verdor:

Traçabilitat: La totalitat de les olives utilitzades per a la producció dels olis deCamins de Verdor estan regides sota un sistema de traçabilitat que garanteix l'origen de les mateixes.

A prop d'Almàssera: les olives recollides han d'estar a una distància màxima d'1 hora de la corresponent almàssera per garantir la mòlta immediata del fruit.

Extracció en fred: sense excepció, els olis es premsen en fred a una temperatura màxima de 24 º C. A la pràctica habitual del sector l'extracció es fa entre 27 º - 28 º C.

Certificació Ecològica: La totalitat dels olis de Camins de Verdor i la seva almàssera estant controlats pel CCPAE (Certificació Catalana d'Agricultura Ecològica)La base fonamental per obtenir un oli de qualitat Extrema és seguir el producte al llarg de totes les etapes del procés, sense abandonar mai. Per aconseguir qualitat, s'ha de viure en les oliveres com és el present cas, no bastant únicament estar físicament en el moment de la collita, sinó que s'ha d'observar l'arbre durant tot l'any, per arribar a la transformació en un estat perfecte. A més durant l'extracció i la conservació en celler, tot s'ha de fer sota constant vigilància, ja que cap operació admet que es cometin errors, sent en aquesta fase on s'elabora el producte de la forma més natural possible.

Anàlisis i certificats

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur pellentesque neque eget diam posuere porta. Quisque ut nulla at nunc vehicula lacinia.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur pellentesque neque eget diam posuere porta. Quisque ut nulla at nunc vehicula lacinia. Proin adipiscing porta tellus, ut feugiat nibh adipiscing sit amet. In eu justo a felis faucibus ornare vel id metus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In eu libero ligula. Fusce eget metus lorem, ac viverra leo. Nullam convallis, arcu vel pellentesque sodales, nisi est varius diam, ac ultrices sem ante quis sem. Proin ultricies volutpat sapien, nec scelerisque ligula mollis lobortis.